Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
HET GAAT ALLEMAAL OM GENIETEN

Brouwenstijn Delicatessen

NOVEMBER

2018

WIJNEN VAN DE MAAND NOVEMBER 2018

In de maand november nu € 7,98, of 6 halen en maar 5 flessen betalen.
Deel dit op Facebook

Runner Duck

Wijngoed Vergenoegd

Runner Duck Sauvignon

Een levendig stuivende.strogele wijn met tonen van vers gras en groene appel. Een hint van tropisch fruit in de mond en een fruitige minerale afdronk. Kruisbes,ananas en citrus geven hem een crispy en mineralige smaak.

Runner Duck Rose Blend

Proef en ruik een frisse, heldere stijl met heerlijke frambozen,rode bessen,mandarijnen en witte perziken. Lekker bij diverse visgerechten, schaal- en schelpdieren,zonnige salades, Indiase curry, kipsate en natuurlijk ‘on it’s own’. Een blend van Merlot,aangevuld met Malbec en Cabernet Franc.

Runner Duck Blend

Een interessante mix van Malbec, Cabernet Franc . Touriga National en Tinta Barocca levert een krachtige,maar fluweelzachte wijn met klassieke aroma’s van donker bessenfruit,kruiden en cassis. Tannines zijn mooi rond en de afdronk is intens aanhoudend.

“Een groep van 1.000 Indische loopeenden rent dagelijks van en naar hun ‘werk’. Door de inzet van de eenden hoeft de wijnboer geen pesticiden te gebruiken. De tweemaal dagelijkse eendentocht is een ware attractie geworden. De eenden hebben inmiddels hun eigen wijn; de cuvée Runner Duck is er in wit, rood en rosé.

 
 
Sluit Menu