Weekaanbieding

WEEK-AANBIEDINGEN

AANBIEDINGEN VANAF 3 DECEMBER 2018

Gooische Pikante

VOOR MENSEN MET EEN RIJKE SMAAK

 
Gooische Pikante. Een kaas die een tikkie eigenwijs, een tikkie bijzonder, een tikkie pikant en misschien zelfs een tikkie ondeugend is. Voor mensen met een rijke smaak. Gooische Pikante is een kaas met een verhaal. 

TRAAG GEGAARD BUIKSPEK

TRAAG GEGAARD BUIKSPEK

 

Dit heerlijke spek wordt, zoals de naam doet vermoeden, gemaakt van de buik van het varken.

We ontbenen de varkensbuik allereerst van zijn buikribben. Vervolgens wordt het buikspek gepekeld en ingewreven met een geheimzinnige kruiden- en specerijenmengeling. Het buikspek wordt dan vacuüm verpakt en 24 uur lang op 68°C  traag gegaard. Het resultaat is een ongelooflijk mals en sappig stukje traag gegaard buikspek.

PATE MET SECRETO 07 & BUTSCHER'S GIN

In de rijpingskamers van De Laet & Van Haver wordt 7 weken lang de rib-eye van een Spaans runderras gerijpt in een marinade van 7 verschillende kruiden en specerijen. Zo wordt een uitzonderlijke delicatesse bekomen. Secreto 07 won al snel aan internationaal succes. Zo wordt Secreto 07 in Spanje gedistribueerd door de broers Adria (Tickets Bar Barcelona, Heart Ibiza ex. el Bulli ***) en wordt het verdeeld aan de Gordon Ramsay Group in het Verenigd Koninkrijk.

Uit de gelijkenissen tussen het marineren van het rundsvlees en het maceratieproces bij de productie van gin ontstond het idee om een gin op basis van de kruiden- en specerijenmengeling van secreto 07 te ontwerpen. Tevens is deze gin een wereldprimeur daar deze niet alleen op basis van de aromatenmengeling maar ook op basis van gedroogd vlees (Secreto 07), wordt gemaakt.

Butcher’s Gin is een kruidige gin met ene eigenzinnig karakter. Deze gin degusteer je het best puur met een blokje ijs of met een Pink Pepper tonic van Schweppes met verse basilicum, citroenzeste en een snuifje peper.

Deze ambachtelijke bereiding combineert het beste wat De Laet & Van Haver te bieden heeft. Heerlijke varkenswangetjes, kippenlevertjes en een shot Butcher’s Gin. Deze paté laat zich dan ook uitstekend combineren met Secreto 07 en Butcher’s Gin

SPICY BEEF PASTRAMI

 

Een heerlijk ambachtelijk product, bijzonder geliefd aan de oostkust van de Verenigde Staten. Pastrami wordt gemaakt van de runderborst. Dit mager stukje rundsvlees wordt gepekeld, gerookt en gestoomd. Zo krijgt het vlees zijn typische rode kleur en zijn licht gerookte smaak. We werken de  pastrami af met een kruiden- en specerijenmantel voor een licht pittige smaak.

Wij hebben een ruime keus aan kado' s of wij maken een mand met producten uit onze winkel geheel naar uw wens. Wilt u graag meer informatie, kom gerust bij ons binnen. Ook voor uw relatie geschenken Kerstpakketten en Kerstchocolade.